Zwarte pijp

Zwart dikwandige kachelpijp

Deze enkelwandige kachelpijpen zijn gemaakt van 2 mm dik staal; aan de binnen- en aan de buitenkant gecoat met hittebestendige Senotherm lak . Geschikt voor alle soorten brandstoffen.

Toepassing zwarte kachelpijp

Deze enkelwandige rookgasafvoer kunt u gebruiken voor de aansluiting van een houtkachel op een bestaande schoorsteen.Tevens mag een enkelwandige rookgasafvoer gebruikt worden in het zicht totdat deze door een (buiten)muur of een onbrandbaar plafond gaat . Vanaf dit moment bent u verplicht om verder te gaan met een dubbelwandig geisoleerd rookgasafvoer. Altijd 20 cm afstand houden tot brandbaar materiaal.  Dat wil zeggen dat in geval van een houten plafond of muur u de overgang enkel- naar dubbelwandig 20 cm voor het hout moet maken.

Installatie

Let er bij de montage op dat het smalle deel van de pijpen naar onder wijst. De condens die altijd ontstaat bij het afkoelen van de rook in het kanaal; en de eventuele regen inslag, lopen omlaag. Bij een verkeerd om gemonteerd kanaal zal dat water bij de verbinding naar buiten lopen en lelijke vlekken geven.

Let op: de Afmetingen zijn binnenmaten dus geen buitenmaten.

Klik hier voor meer informatie over Kachelpijp-specialist.nl

Wat andere mensen over ons zeggen:

"Goede advisering"

De kwaliteit was boven verwachting, en de prijs was de laagste die ik op internet heb gevonden! Eigenlijk was ik eerst van plan de schoorsteen bij de kachelleverancier te kopen, maar al snel werd duidelijk dat ik het materiaal voor 1/2 van de prijs ook op internet kon vinden. Met kortere levertijden....." Bedankt!
Sjoerd Arends - Veldhoven

"Heb de installatie uitbesteed"

"Het is een stuk goedkoper om via internet te kopen; en ze vertelden me precies wat er nodig was!"
Ariane de Jong - Afferden

 

installeren kachelpijp

"Makkelijk klusje van een paar uur..."

"Goed geholpen, snel teruggebeld bij vragen en nette levering, op tijd. Materiaal past en ziet er goed uit, keurig verpakt verzonden"
Peter Jorissen - Den Helder

 

Beoordeel deze pagina

  • Als u wilt dat we contact met u opnemen kunt u een naam en e-mailadres invullen