Het kan wel eens verkeerd lopen...

 
En dat kan van alles zijn

Bij de bestelling - teveel besteld, te weinig besteld, verkeerde doorsnede, verkeerde produkt gekozen, fout adres opgegeven etcetera..

En ook bij ons! Daar zijn we eerlijk in; af en toe klopt het allemaal niet 100% zoals gewenst.  Een verkeerd produkt, fout in de rekening, nou ja ook bij ons wordt wel eens een fout gemaakt.

 

Maar we lossen het altijd op!

We laten u niet alleen met uw probleem. We zullen net zo lang ons best doen tot het probleem is opgelost en u 100% tevreden tevreden bent. We kunnen omruilen, produkten nasturen, adviseren per telefoon of Email. Wat er ook nodig moge zijn, we zorgen ervoor dat er een oplossing komt. 

Daar mag u ons op aanspreken!

Maar even ter geruststelling: in 99% van de bestellingen gaat alles in 1 keer goedl!

 

 

Wat andere mensen over ons zeggen:

"Goede advisering"

De kwaliteit was boven verwachting, en de prijs was de laagste die ik op internet heb gevonden! Eigenlijk was ik eerst van plan de schoorsteen bij de kachelleverancier te kopen, maar al snel werd duidelijk dat ik het materiaal voor 1/2 van de prijs ook op internet kon vinden. Met kortere levertijden....." Bedankt!
Sjoerd Arends - Veldhoven

"Heb de installatie uitbesteed"

"Het is een stuk goedkoper om via internet te kopen; en ze vertelden me precies wat er nodig was!"
Ariane de Jong - Afferden

 

installeren kachelpijp

"Makkelijk klusje van een paar uur..."

"Goed geholpen, snel teruggebeld bij vragen en nette levering, op tijd. Materiaal past en ziet er goed uit, keurig verpakt verzonden"
Peter Jorissen - Den Helder

 

Beoordeel deze pagina

  • Als u wilt dat we contact met u opnemen kunt u een naam en e-mailadres invullen