Bestellen |  Betalen |  Verzenden |  Retourneren |  Garantie |  Contact

Verzenden

Leveren kachelpijp

Levertijd

De meeste kachelpijpen en onderdelen zijn uit voorraad te leveren. De levertijd staat bij de produkten aangegeven. Omdat alle producten uit Duitsland komen is de levertijd gemiddeld 4 tot 8 werkdagen

Verzendkosten

  • Verzendkosten zijn afhankelijk van woonplaats, volume en gewicht € 36,00 dan wel € 49,95. Op de pagina "afrekenen" worden uw transportkosten berekend na het invullen van uw adres. Voor België respectivelijk € 36,00 en € 75,00. We verzenden vanaf Duitsland en een grote doos kost gewoon € 36 als internationale verzending. Boven 1000 € aankoopbedrag is het transport gratis binnen Nederland.

  • Verzendingskosten zijn niet enkel porto kosten; ze omvatten portokosten, verpakking, opslag en arbeidsloon.

Verzendwijze

Kleine pakketjes gaan per pakketpost . Bij grotere zendingen of moeilijk te transporteren produkten (zoals rollen flexibele buis) wordt gebruikt gemaakt van een transportbedrijf. Wij kunnen deze hoge kwaliteit rookkanalen aanbieden tegen zo'n enorm lage prijs, omdat de verzending rechtstreeks vanaf de fabrikant plaats vindt. Geen kosten voor distributeuren en winkel!

Kachelpijp leveringen zijn over het algemeen vrij groot, en kunnen niet door een brievenbus. Er dient dus iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen tijdens kantooruren. Denkt u hier aub aan bij het opgeven van het afleveradres. Indien niemand aanwezig is zal de chauffeur een briefje achterlaten voor het maken van een nieuwe afspraak.
De levering wordt indien nodig twee maal uitgevoerd. Is er dan niemand thuis gebleken dient u de goederen zelf op te halen bij het regiokantoor van de transporteur.

Wij hebben geen invloed op de planning van de transportbedrijven of de post. We kunnen dan ook geen afspraken maken over tijden van aflevering.

Denkt u er aub aan dat grotere en moeilijke leveringen tot aan de eerste deur van het gebouw zijn of zover als de vrachtwagen kan komen!

Wat andere mensen over ons zeggen:

"Goede advisering"

De kwaliteit was boven verwachting, en de prijs was de laagste die ik op internet heb gevonden! Eigenlijk was ik eerst van plan de schoorsteen bij de kachelleverancier te kopen, maar al snel werd duidelijk dat ik het materiaal voor 1/2 van de prijs ook op internet kon vinden. Met kortere levertijden....." Bedankt!
Sjoerd Arends - Veldhoven

"Heb de installatie uitbesteed"

"Het is een stuk goedkoper om via internet te kopen; en ze vertelden me precies wat er nodig was!"
Ariane de Jong - Afferden

 

installeren kachelpijp

"Makkelijk klusje van een paar uur..."

"Goed geholpen, snel teruggebeld bij vragen en nette levering, op tijd. Materiaal past en ziet er goed uit, keurig verpakt verzonden"
Peter Jorissen - Den Helder

 

Beoordeel deze pagina

  • Als u wilt dat we contact met u opnemen kunt u een naam en e-mailadres invullen