Kachelpijp - Rookkanalen Valkenswaard

Wij zijn Nederlands beste webwinkel gespecialiseerd op het gebied van rookkanalen in de regio Valkenswaard. Wij geven u de garantie van een goed product  tegen de laagste prijs. Het aanleggen van een rookkanaal is niet voor iedereen een alledaagse klus, en daarom kunt u ons 7 dagen per week bereiken van 09:00 tot 21:00 uur. Maar één ding is zeker: iedereen kan het!

De dubbelwandige rookkanalen hebben de T600 Europese goedkeuring. Deze goedkeuring is nodig voor rookgasafvoer van houtkachels. Verder leveren wij enkelwandig RVS en dikwandig 2 mm stalen kachelpijpen.

Doordat wij direct leveren vanaf de fabrikant kunnen we werken met zeer scherpe prijzen; vindt u elders dezelfde kwaliteit voor minder dan gaan wij met die prijs mee en gaan er nog 5 procent onder zitten.
Uw rookkanaal voor u op maat samengesteld. U kunt dit zelf doen in onze webshop; of we doen het graag voor u.

Of het nu gaat over een nieuw aan te leggen rookkanaal, of om een schoorsteensanering; in onze webshop regio Valkenswaard vindt u een goedkoper alternatief voor de kachelpijpen die door de vakhandel worden aangeboden. Zonder kwaliteitsverlies -integendeel!
Ons assortiment gaat van een RVS of stalen kachelpijp, tot aan flexibele rookkanalen; in heel de regio Valkenswaard.

Alle hier aangeboden produkten komen van een gerenommeerde Duitse fabrikant. Zo krijgt u altijd de beste kachelpijpen, voor de beste prijs. Komt bij dat deze fabrikant 25 jaar garantie geeft.