Rookgasafvoer online kopen?

U wilt zelf een rookgasafvoer aanleggen ? Dan bent u bij de Kachelpijp-specialist natuurlijk aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor elke maat op voorraad. Voor alle mogelijke soorten rookgasafvoer. Voor houtkachels, gaskachels, open haarden enzovoort.rookgasafvoer

Rookkgasafvoer flexibel   Dubbelwandig Rookkanaal  Rookkanaal enkelwandig  Dikwandige kachelpijp

Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Bespaar geld op uw rookgasafvoer

Wanneer u zelf uw rookgasafvoer installeert kunt u tot 40% op materiaalkosten besparen. En u betaalt geen arbeidsloon.... In onze webwinkel hebben we alle benodigde rookkanalen voor het aanleggen van uw rookkanaal.  En we bieden u de laagste prijsgarantie!

Rookgasafvoer installeren – eenvoudiger dan u denkt

Vaak vragen onze klanten  ‘Een rookkanaal zelf aanleggen, dat is toch wel lastig?’ maar dit valt in de praktijk echt enorm mee. Een beetje doe-het-zelver legt vrij eenvoudig zelf het rookgas kanaal aan. 

Stel on gerust een vraag  

In onze webwinkel hebben we alle benodigde materialen voor het aanleggen van een rookgasafvoer. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze experts: 020-2258390. Wij helpen u graag! Chatten kan ook, en uw email wordt snel beantwoord.

Kachelpijp-specialist: de rookgasafvoer expert

Kachelpijp-specialist heeft meer dan 9 jaar ervaring met alles wat met rookgasafvoer en kachelpijpen te maken heeft. Als u via onze webshop bestelt, weet u zeker dat u alle heeft wat u nodig hebt. En als u vragen heeft, belt u ons dan. We zitten er om u te helpen.

Onze meest verkochte producten

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte rookkanalen:

Kachelpijp dubbelwandig RVS 150 MM   Kachelpijp flexibel 150 MM

De rookpijpen van zijn goedgekeurd voor een rookgas temperatuur tot 600ºC; bij de officiële testen in de laboratoria. Dit is het vereiste niveau voor een rookkanaal zoals omschreven staat in het huidige bouwbesluit, dat verwijst naar de EN 1856 -1 (gelijk aan het vroegere NEN6062:2011). 

De dubbelwandige rookkanalen zijn vervaardigd van hoogwaardig RVS, met 25 mm isolatie met hoge dichtheid.