Bestellen |  Betalen |  Verzenden |  Retourneren |  Garantie |  Contact

Verzenden

Leveren kachelpijp

Levertijd

Alle producten worden uit voorraad geleverd vanaf ons europese opslagcentrum in Frankrijk. De levertijd staat bij de produkten aangegeven. 

Verzendkosten

  • Verzendkosten zijn met uitzondering van de waddeneilanden €54,-.  Op de pagina "afrekenen" worden uw transportkosten berekend na het invullen van uw adres. We verzenden vanaf Frankrijk en verzendingskosten zijn niet enkel porto kosten; ze omvatten portokosten, verpakking, opslag en arbeidsloon.

  • Bij een orderwaarde vanaf €1250,- is het transport gratis.

Verzendwijze

Kleine pakketjes gaan per pakketpost . Bij grotere zendingen op pallets of moeilijk te transporteren produkten (zoals rollen flexibele buis) wordt gebruikt gemaakt van een transportbedrijf. Het transportbedrijf belt u voor een afspraak.

Kachelpijp leveringen zijn over het algemeen vrij groot, en kunnen niet door een brievenbus. Er dient dus iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen tijdens kantooruren. Denkt u hier aub aan bij het opgeven van het afleveradres. Indien niemand aanwezig is zal de chauffeur een briefje achterlaten voor het maken van een nieuwe afspraak.
De levering wordt indien nodig twee maal uitgevoerd. Is er dan niemand thuis gebleken dient u de goederen zelf op te halen bij het regiokantoor van de transporteur.

Wij hebben geen invloed op de planning van de transportbedrijven of de post. We kunnen dan ook geen afspraken maken over tijden van aflevering.

Denkt u er aub aan dat grotere en moeilijke leveringen tot aan de eerste deur van het gebouw zijn of zover als de vrachtwagen kan komen!

De verzendingen worden als volgt verpakt en verstuurd: 

Verzending pellet transport Verzending pakketten