Over Kachelpijp-specialist

Kachelpijp-specialist.nl is een internetwinkel gespecialiseerd in kachelpijpen. Wij bieden u een groot assortiment tegen scherpe prijzen.
Doordat wij geen gebruik maken van een winkel of showroom kunnen wij u gegarandeerd de beste prijs bieden voor topkwaliteit kachelpijpen. 

Wij zijn bereikbaar per telefoon, chat of per Email. We geven ook technische adviezen per telefoon. 

Kachelpijp-specialist.nl is een handelsnaam van:

Nice & Warm BV (niet voor retourzendingen)

Grassavanne 18
5658EV Eindhoven
The Netherlands

info@nice-warm.com

BTW nr: NL860015440B01
KVK nummer: 74756427

Bank

Knab bank
IBAN: NL17KNAB0258998911
BIC:   KNABNL2H
Adres Bank: Thomas R. Malthusstraat 1-3, 1066 JR Amsterdam. The Netherlands

Klachtenbehandeling

Klachten kunnen per Email worden ingediend waarbij we binnen 48 uur zullen reageren. De reactie kan bestaan uit een verzoek om meer informatie of foto's. Zodra voldoende informatie is ontvangen zullen we binnen 5 werkdagen antwoord geven.
Bij een geschil is er de mogelijkheid van bemiddeling door de Stichting Webshop Keurmerk. Leidt de bemiddeling niet tot het gewenste resultaat dan kan het geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie van het Webshop Keurmerk welke wordt beheerd door Teurlings & Ellens Advocaten te Amsterdam.
Zie ook http://www.keurmerk.info/

Gegevensbeheer en privacy

Wij registreren enkel de gegevens nodig voor facturatie en aflevering, welke door de klant zijn ingegeven bij bestelling. Deze worden niet aan derden verstrekt.
Wij zenden onze klanten geen mails, brieven en andere reclame-uitingen.

Indien gewenst kun u de geregistreerde gegevens (welke door u bij bestelling zijn ingegeven) bij ons kantoor komen inzien, of we kunnen deze toe mailen.