Rookkanalen online kopen?

U wilt zelf een rookkanaal aanleggen voor uw kachel (houtkachel, gaskachel of open haard) ? Dan bent u bij de Kachelpijp-specialist natuurlijk aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor elke maat rookkanalen op voorraad.kachelpijp

 Naar de kachelpijpen

 Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Bespaar geld op uw rookkanalen

Als u zelf een rookkanaal aanlegt, bespaart u vaak 30 - 40% op materiaalkosten. Nog even los van het arbeidsloon. In onze webwinkel bieden we alle benodigde rookkanalen voor het aanleggen van uw rookkanaal, met de laagste prijsgarantie!

Rookkanaal aanleggen – eenvoudiger dan u denkt

Vaak horen we geluiden in de trant van ‘Een rookkanaal zelf aanleggen, dat is toch best complex?’, maar dit blijkt in de praktijk echt mee te vallen. Met een beetje praktische kennis legt u vrij eenvoudig zelf het rookkanaal aan. Of wij brengen u in contact met een installateur.

Vraag advies over rookkanalen

In onze webwinkel bieden we alle denkbare mogelijke materialen voor het aanleggen van een rookkanaal. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze rookkanalen experts: 020-2258390. Wij helpen u graag verder! De chat kan ook, een email wordt snel beantwoord.

Kachelpijp-specialist: de rookkanalen expert

De Kachelpijp-specialist heeft meer dan 9 jaar ervaring met alles wat met rookkanalen en kachelpijpen te maken heeft. Als u via onze webwinkel bestelt, weet u zeker dat u alle benodigdheden heeft. En als u vragen heeft, belt u ons dan. We zitten er om u te helpen.

Onze meest verkochte producten

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte kachelpijpen:

Kachelpijp dubbelwandig RVS 150 MM

Kachelpijp flexibel 150 MM

 

Met Tecnovis Rookkanalen haalt u een Rookkanaal in huis dat klaar is voor nu maar zeker ook voor de toekomst.

Tientallen jaren ervaring zijn verwerkt in de ontwikkeling van de rookkanalen van Tecnovis. De rookkanalen van zijn goedgekeurd voor een Temperatuur T600 bij de officiële testen in de laboratoria.

Dit is het niveau wat rookkanalen moeten hebben zoals omschreven staat in het huidige bouwbesluit, dat verwijst naar de EN 1856 -1 (gelijk aan het vroegere NEN6062:2011)

De dubbelwandig rookkanalen zijn vervaardigd van hoogwaardig RVS, met 30 mm isolatie met hoge dichtheid.

Beoordeel deze pagina

  • Als u wilt dat we contact met u opnemen kunt u een naam en e-mailadres invullen