Rookkanalen online kopen?

kachelpijp

U wilt zelf een rookkanaal aanleggen ? Dan bent u bij de Kachelpijp-specialist natuurlijk aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor elke maat op voorraad. Voor alle mogelijke soorten kachelpijp.

Rookkanalen flexibel   Dubbelwandige Rookkanalen  Rookkanalen enkelwandig  Dikwandige kachelpijpen

Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Bespaar geld op uw rookkanalen

Als u zelf uw rookkanaal installeert kunt u tot 40% op materiaalkosten besparen. Nog even los van het arbeidsloon. In onze webshop hebben we alle benodigde rookkanalen voor het aanleggen van uw rookgasafvoer.  En we bieden u de laagste prijsgarantie!

Rookkanaal installeren – eenvoudiger dan u denkt

Vaak horen we geluiden in de trant van ‘Een rookkanaal zelf aanleggen, dat is toch wel lastig?’ maar dit blijkt in de praktijk echt mee te vallen. Een beetje doe-het-zelver legt vrij eenvoudig zelf het rookgas kanaal aan. Of wij brengen u in contact met een installateur.

Vraag advies 

In onze webshop bieden we alle denkbare mogelijke materialen voor het aanleggen van een rookgasafvoer. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze experts: 020-2258390. Wij helpen u graag verder! De chat kan ook, een email wordt snel beantwoord.

Kachelpijp-specialist: de rookkanalen expert

Kachelpijp-specialist heeft meer dan 9 jaar ervaring met alles wat met rookgasafvoer en kachelpijpen te maken heeft. Als u via onze webwinkel bestelt, weet u zeker dat u alle heeft wat u nodig hebt. En als u vragen heeft, belt u ons dan. We zitten er om u te helpen.

Onze meest verkochte producten

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte kachelpijpen:

Kachelpijp dubbelwandig RVS 150 MM   Kachelpijp flexibel 150 MM

De rookkanalen van zijn goedgekeurd voor een rookgas temperatuur tot 600ºC bij de officiële testen in de laboratoria. Dit is het vereiste niveau voor een rookkanaal zoals omschreven staat in het huidige bouwbesluit, dat verwijst naar de EN 1856 -1 (gelijk aan het vroegere NEN6062:2011). 

De dubbelwandige rookkanalen zijn vervaardigd van hoogwaardig RVS, met 25 mm isolatie met hoge dichtheid.