Rookkanaal aanleggen

kachelpijp

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen voor uw houtkachel, pelletkachel of gaskachel? Dan bent u bij de Kachelpijp Specialist aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor elke maat rookkanaal op voorraad. 

Naar de kachelpijpen

Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Bespaar geld op uw rookkanaal

Als u zelf een rookkanaal aanlegt, bespaart u vaak 30 - 40% op materiaalkosten. Nog even los van het arbeidsloon. In onze webwinkel bieden we alle benodigde rookkanalen voor het aanleggen van uw rookkanaal met de laagste prijsgarantie!

Rookkanaal aanleggen – eenvoudiger dan u denkt

Vaak horen we geluiden in de trant van ‘Een rookkanaal zelf aanleggen, dat is toch best complex?’, maar dit blijkt in de praktijk echt mee te vallen. Met een beetje praktische kennis legt u vrij eenvoudig zelf het rookkanaal aan. Of wij brengen u in contact met een installateur.

Vraag advies over een rookkanaal aanleggen

In onze webwinkel bieden we alle denkbare mogelijke materialen voor het aanleggen van een rookkanaal. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze rookkanaal experts:  040-7410009 . Wij helpen u graag verder!

Kachelpijp-specialist, de rookkanaal expert

Kachelpijp-specialist heeft meer dan 9 jaar ervaring met alles wat met rookkanalen en kachelpijpen te maken heeft.  Wij hebben een uitgebreid assortiment rookkanalen voor o.a. houtkachels, pelletkachels en gaskachels. Als u via onze webwinkel bestelt, weet u zeker dat u alle benodigdheden heeft. En als u vragen heeft, belons dan. We zitten er om u te helpen.

Onze meest verkochte producten

Hieronder ziet u een overzicht v an onze meest verkochte kachelpijpen:

Kachelpijp dubbelwandig RVS 150 MM

Kachelpijp flexibel 150 MM

Met een Rookkanaal van Tecnovis® haalt u een Rookkanaal in huis dat klaar is voor nu maar zeker ook voor de toekomst. Tientallen jaren ervaring zijn verwerkt in de ontwikkeling van de rookkanalen van Tecnovis® De rookkanalen van zijn goedgekeurd voor een Temperatuur T600 bij de officiële testen in de laboratoria. Dit is het niveau wat een rookkanaal moet hebben zoals omschreven staat in het huidige bouwbesluit, dat verwijst naar de EN 1856 -1 (gelijk aan het vroegere NEN6062:2011) De dubbelwandig rookkanalen zijn vervaardigd van hoogwaardig RVS, met isolatie met hoge dichtheid.