RVS Kachelpijp

Online een RVS kachelpijp kopen?

kachelpijp

U heeft een kachel en u wilt zelf een rookkanaal aanleggen? Dan bent u bij de Kachelpijp-specialist aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor alle soorten rookkanalen op voorraad. U kunt bij ons terecht voor onder andere enkelwandige RVS kachelpijpen, dubbelwandige RVS kachelpijpen en flexibele kachelpijpen. 

Dubbelwandige kachelpijp   Enkelwandige RVS kachelpijp  Flexibele kachelpijp

Neem contact op voor advies

Zelf een kachelpijp aanleggen is veel goedkoper.

Als u zelf een rookkanaal aanlegt, kan u dat u 30 -  40% schelen. Nog afgezien van de arbeidskosten die u bespaart. In onze online winkel bieden we alle soorten kachelpijpen aan voor het aanleggen van uw rookkanaal. En wij werken met een laagste prijs garantie.

Een Rookkanaal aanleggen is eenvoudiger dan u misschien denkt.

Vaak denken mensen "een rookgasafvoer zelf aanleggen is toch niet zo makkelijk..". Het aanleggen van een rookkanaal is echter geen moeillijke klus; als u maar weet waar u mee bezig bent. Hiervoor staan onze specialisten voor u klaar en kunt u bij twijfel altijd bellen.

Advies over welk type RVS kachelpijp het beste is voor u.

Via onze website kunt u alle materialen bestellen voor u rookkanaal. Wilt u er zeker van zijn dat u alle onderdelen benodigde onderdelen heeft gekozen, of wilt u advies over het beste materiaal voor u? Bel dan gerust met een van onze adviseurs: 020-2258390.

Kachelpijp - specialist, de expert in RVS kachelbuizen en rookkanalen

De Kachelpijp-specialist heeft meer dan 9 jaar ervaring met alles wat met rookkanalen en RVS kachelpijpen te maken heeft. Als u via onze webwinkel bestelt, weet u zeker dat u alle benodigdheden heeft. En als u vragen heeft, belt u ons dan. We zitten er om u te helpen.

De grootste in rookkanalen en RVS kachelpijpen

Wij zijn gespecialiseerd in rookkanalen en kachelpijpen. Bij ons heeft u de zekerheid van hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen. Voor alle vragen en advies staan we u graag te woord.

Onze dubbelwandige RVS kachelijpen hebben natuurlijk de T600 Europese goedkeuring. We leveren verder enkelwandige RVS kachelpijpen, dikwandige RVS kachelbuizen en concentrische kachelbuizen.

Onze meest verkochte producten

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte producten:

Kachelpijp dubbelwandig RVS Kachelpijp 150 MM  Kachelpijp flexibel 150 MM