Rookkanaal - rookkanalen online kopen met advies

Rookkanaal online kopen?

U wilt zelf een rookkanaal aanleggen voor uw kachel (houtkachel, gaskachel of open haard) ? Dan bent u bij de Kachelpijp-specialist natuurlijk aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor elke maat op voorraad.kachelpijp

Naar de kachelpijpen

Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Bespaar geld op uw rookkanaal

Als u zelf een rookgasafvoer aanlegt, bespaart u vaak 30 - 40% op materiaalkosten. Nog even los van het arbeidsloon. In onze webwinkel bieden we alle benodigde rookkanalen voor het aanleggen van uw rookkanaal, met de laagste prijsgarantie!

Rookkanalen aanleggen – eenvoudiger dan u denkt

Vaak horen we geluiden in de trant van ‘Een rookkanaal zelf aanleggen, dat is toch best complex?’, maar dit blijkt in de praktijk echt mee te vallen. Met een beetje praktische kennis legt u vrij eenvoudig zelf het rookkanaal aan. Of wij brengen u in contact met een installateur.

Vraag advies over een rookkanaal

In onze webwinkel bieden we alle denkbare mogelijke materialen voor het aanleggen van een rookgaskanaal. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze experts: 020-2258390. Wij helpen u graag verder! De chat kan ook, een email wordt snel beantwoord.

Kachelpijp-specialist: de rookkanaal expert

De Kachelpijp-specialist heeft meer dan 9 jaar ervaring met alles wat met rookgasafvoer en kachelpijpen te maken heeft. Als u via onze webwinkel bestelt, weet u zeker dat u alle benodigdheden heeft. En als u vragen heeft, belt u ons dan. We zitten er om u te helpen.

Onze meest verkochte producten

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte kachelpijpen:

Kachelpijp dubbelwandig RVS 150 MM

Kachelpijp flexibel 150 MM

 

Met een Tecnovis Rookgaskanaal haalt u een Rookkanaal in huis dat klaar is voor nu maar zeker ook voor de toekomst.

Tientallen jaren ervaring zijn verwerkt in de ontwikkeling van de rookkanalen van Tecnovis. De rookkanalen van zijn goedgekeurd voor een Temperatuur T600 bij de officiële testen in de laboratoria.

Dit is het niveau wat een rookgasafvoer moet hebben zoals omschreven staat in het huidige bouwbesluit, dat verwijst naar de EN 1856 -1 (gelijk aan het vroegere NEN6062:2011)

De dubbelwandig rookkanalen zijn vervaardigd van hoogwaardig RVS, met 25 mm isolatie met hoge dichtheid.

Beoordeel deze pagina

  • Als u wilt dat we contact met u opnemen kunt u een naam en e-mailadres invullen